Stoere industriele lampen van PTMD

fabriekslamp
industriele lampen van PTMD

Stoere industriele lampen van PTMD

PTMD heeft als motto ‘Designed with passion – Built by artists’. De grote drie pijlers van PTMD zijn de gedreven ontwerpers, de producenten en de gepassioneerde detaillisten. Dit resulteert in prachtige collecties die regelmatig vernieuwen. PTMD is in heel wat plaatsen in Nederland te vinden, maar zijn ook in veel andere landen vertegenwoordigd. Op hun website vind je bovendien voorbeelden van echte(!) interieurs van klanten waar je kunt binnenkijken. De industriele lampen van PTMD zijn een prachtig voorbeeld van hun creaties. Lampen van PTMD zijn herkenbaar aan hun degelijk en stoer uiterlijk.

industriele lampen van PTMD

PTMD Alu Champ

 

ptmd industriele lamp

PTMD Zion Iron

fabriekslamp

PTMD Denver Metal

Eerlijke materialen en een stoer uiterlijk

Bij de stoere industriele lampen vind je bijvoorbeeld de PTMD Alu champ. Deze is volledig van metaal gemaakt en is een echte eyecachter: stoer, degelijk en zeer apart! Of bekijk de PTMD Duncan Iron. Het is een van de meest minimalistische stoere industriele lampen. De PTMD Zion iron en PTMD Denver metal lijken rechtstreeks uit een oude fabriek te komen. Kan het nog eerlijker? Bij elke lamp van PTMD is er nagedacht over de keuze van materialen, dit in combinatie met de vormgeving. Ook al zijn het stuk voor stuk nieuwe lampen, sommige zien eruit alsof ze er al jaren hangen en al heel wat meegemaakt hebben. Maar dat maakt juist de charme van deze lampen!

PTMD stalen lamp

PTMD Arc Steel

Wil je eerder verfijnd?

Industriele lampen van PTMD kunnen ook een fijne uitvoering hebben. Zo heb je bijvoorbeeld de PTMD Denver metal lamp met open structuur. De PTMD Denver gray is een heel fijne en bijna lieflijke hanglamp. De PTMD Arc steel en de PTMD Iron design zijn dan weer lampen van PTMD met een zeer fijne lampenkap. Zij laten het licht diffuus in de kamer schijnen. Maak de juiste keuze uit de lampen van PTMD en creëer je eigen stijl.

Combineer met meubelen en accessoires

Lampen van PTMD zijn zodanig ontworpen dat ze makkelijk met andere materialen en accessoires te combineren zijn. Kies over heel je woning dezelfde stijl van lampen. Combineer je verlichting met tapijten, schilderijen, vloerkleden en kunstwerken. Stel je lampen van PTMD af op de stijl van je woning, de kleuren van je interieur en de sfeer die je wilt bekomen. De stoere lampen van PTMD gaan goed bij heel wat materialen: bij hout, beton, ruwe baksteen of strakke witten muren. Ze passen uitstekend bij metalen, bronzen, zilverkleurige accessoires en verlichting. Creëer met vazen, schotels, spiegels en wanddecoratie een stijlvol geheel.

ptmd industriele vloerlamp

PTMD Alum 2tone black

Veelzijdig en sterk

Lampen van PTMD zijn veelzijdig. Ze passen niet alleen in industriële panden, maar doen het ook uitstekend in landelijke of minimalistische woningen. De PTMD Alum 2tone black is een typische lamp voor een landelijke omgeving. De PTMD Sherrod brass tafellamp is heel erg op zijn plaats in een moderne woning. Welke lamp van PTMD je ook kiest, je kiest voor sterk en stoer. Alle lampen van PTMD zijn hoofdzakelijk uit metaal of staal gemaakt. Als er andere materialen gebruikt zijn (glas of hout bijvoorbeeld), dan is hiervoor ook de hoogste kwaliteit uitgekozen. Een lamp van PTMD is een verantwoorde keuze voor de toekomst: je zult er je hele leven lang plezier van hebben!

ptmd industriele tafellamp

PTMD Sherrod brass

Share this post