Populairste hanglamp van afgelopen maand: de Santa Ambra 3

santa ambra 3
santa ambra 3

Populairste hanglamp van afgelopen maand: de Santa Ambra 3

De Santa Ambra 3 is de afgelopen maand uitgekozen tot meest populaire lamp. Ze werd op industrielelampen.net het meest bezocht. Dit is niet verwonderlijk. Ze volgt volledig de nieuwe trends op gebied van verlichting. Ze is bijvoorbeeld voorzien van een kooldraad-look LED lamp, waardoor ze volledig voldoet aan de normen van zuinig energieverbruik.

santa ambra 3

Een stoere en tegelijk fijne vormgeving

De Santa Ambra 3 lamp heeft een robuust uiterlijk. Het amberkleurig glas is mondgeblazen en geeft aan de lamp een artisanale uitstraling. De lichtbron is volledig zichtbaar en het licht is van een zacht gele kleur. Daardoor verspreidt de lamp een gezellig en warm licht. De combinatie tussen glas, chroom en het snoer waaraan de lamp hangt, zorgt voor een stoer uiterlijk. Toch heeft deze lamp ook een verfijnd uiterlijk dankzij de langwerpige glazen lampenkappen.

Heel mooi in een industrieel interieur

Industriële hanglampen worden oorspronkelijk vervaardigd uit eerlijke metalen: glas, metaal en hout. Deze Santa Ambra 3 heeft al deze materialen in zich: een stoere glazen lampenkap, een metalen fitting een een snoer dat doet denken aan houtkleur. Deze lamp is dan ook voor 100% geschikt voor industriële panden. Hang ze bijvoorbeeld boven de eettafel of boven het aanrecht. Heb je een heel grote kamer? Dan kun je zelfs overwegen om twee of meerdere van deze sets lampen op te hangen. Zo bekom je een stijlvol geheel van verlichting. Deze lamp is heel goed te combineren met metalen kasten, doorleefde lederen zetels, betonlook (muren en vloer) en bakstenen muren. Deze lamp is precies wat een industrieel pand nodig heeft.

santa ambra 4

De tegenhanger: de Santa Ambra 4

De hanglamp Santa Ambra 4 lijkt heel goed op de Santa Ambra 3. Toch creëert deze Santa Ambra 4 een andere sfeer. De chromen fittings zijn veel meer zichtbaar en de glazen zijn fijner en langer. Dit doet sterk denken aan de ouderwetse gewoonte om gewoon een peerlamp in een fitting op te hangen. De vier lampen van de Santa Ambra 3 ogen even stoer als de drie lampen van de Santa Ambra 4. Terwijl de Santa Ambra 3 nog eerder doet denken aan (onderaan open) lampenkappen, bestaat de Santa Barbara 4 uit volledig gesloten glazen.

Welke van deze twee hanglampen je ook kiest: met deze lampen ga je voor stoer, stijlvol en trendy!

Share this post