Lampen van Be Pure in de spotlight

Lampen van Be Pure in de spotlight

Be Pure: voor deze lampen konden ze geen betere naam uitkiezen. Zowel de look als de materialen waarin de lampen van Be Pure zijn gemaakt, zijn volledig eerlijk en dus gewoon ‘Puur’ met een hoofdletter!

industriele lamp van be pure

Be Pure Spotlight

Je industriële woning verdient een Be Pure lamp!

Deze Be Pure lampen zijn stoer en robuust en horen gewoon thuis in een industriële omgeving. Bekijk bijvoorbeeld eens de Be Pure Spotlights: zowel de robuuste metalen hanglamp als de wandlamp van metaal komen als het ware rechtstreeks uit een oude werkplaats. Hang deze hanglamp van Be Pure boven je eettafel en het wordt een ware eyecatcher. Of bekijk het model Hive: de industriele tafellamp van Be Pure. Het is een lamp die herleid is tot een sokkeltje, een lamp en een kooi er omheen. Eerlijker kan toch niet?

be pure lamp

Be Pure Hive

Stoer stoer of stoer verfijnd?

Binnen de industriële woonstijl heb je nog heel wat gradaties: van heel stoer naar verfijnd stoer. Deze gradaties vind je ook bij de lampen van Be Pure. Zo heb je het hele stoere type zoals de Be Pure Cover Up wandlamp. Of je hebt de meer verfijnde, maar toch nog altijd stoere lampen zoals de Be Pure Spotlight vloerlamp. Op die manier kun je je lampen perfect afstemmen op de uitstraling van je woning. De juiste keuze van verlichting laat zien dat je zorgvuldig en intens met je interieur bezig bent.

be pure cover up

Be Oure cover up

Combineer je lampen voor een uniforme look

Kies voor je hele industriële woning dezelfde look voor je verlichting. Zo kom je tot een stijlvol en mooi verspreid geheel. Als je voor een wandlamp van Be Pure kiest, kies dan voor dezelfde look en uitstraling voor je industriele hanglampen, staanlampen en tafellampen. De lampen van Be Pure zijn hiervoor ideaal: in elk type van lampen vind je dezelfde robuuste uitstraling die je voor een loft verwacht.

lampen van be pure

BePure Creative Hanglamp

Bepaal zelf het soort licht met jouw lamp van Be Pure

Be Pure zorgt ervoor dat je zelf de sterkte van je licht bepaalt. Kies je voor een verlichtingselement dat zichtbaar is, bijvoorbeeld de kooilamp Be Pure Brass? Of kies je voor een glazen lampenkap zoals de industriele wandlamp Be Pure Bubble? Of wil je dat je verlichtingselement bedekt is zoals bij de Be Pure Creative uitvoeringen? Zo kies jij welk soort licht je waar wilt plaatsen.

lamp van be pure

Be Pure Bubble

Een Be Pure lamp voor elke kamer

Misschien is je industriële woning heel ruim en heb je niet echt afzonderlijke kamers? Toch kun je per woongedeelte je lampen zorgvuldig uitkiezen. Ga voor het slaapgedeelte voor zacht licht rond het bed en heviger licht aan de garderobekasten. Kies voor je badkamer gedempt licht als je wilt relaxen en fel licht aan de wastafel. Voorzie een mooie staanlamp aan je zithoek en een grote hanglamp boven de eettafel. Kies voor een spot om bijvoorbeeld een schilderij te verlichten. Gebruik dimmers zodat je op elk moment de sterkte van het licht kunt regelen. Zo kun je nog wel eventjes doorheen je woning gaan totdat je hele huis van het gepaste licht is voorzien.

Stoer is gelijk aan sterk

Niet alle industriële lampen zijn even sterk. Sommige zijn middelmatige copies van de oude fabriekslampen. Bij Be Pure mag je wel zeker zijn dat de lampen duurzaam zijn. Ze zijn vervaardigd uit degelijk materiaal en gaan lang mee. Zo kun je regelmatig je huis van inrichting veranderen. Deze lampen groeien gewoon mee met je gezin. Ze zijn met andere woorden een goede investering voor een lange tijd!

Share this post