Industriele verlichting op het terras

industriele tuinverlichting
industriele buitenverlichting

Industriele verlichting op het terras

Ben jij de gelukkige bezitter van een industrieel pand, inclusief een groot balkon, terras of zelfs een tuin? En ben je niet helemaal tevreden met je huidige (standaard) verlichting? Bij een mooie industriele woning hoort uiteraard industriele buitenverlichting! Je vindt deze stijl van buitenverlichting niet zo makkelijk omdat ontwerpers van industriele verlichting hun aandacht vooral op binnenverlichting toespitsen. Toch hebben wij voor jou een paar ideeën gevonden zodat je geïnspireerd op zoek kunt gaan naar stijlvolle industriele buitenverlichting.

industriele buitenverlichting

https://nl.pinterest.com/pin/96827460713937226/

Industriele buitenverlichting: kies voor stijl!

Industriele verlichting voor in de tuin is niet zomaar om het even wat. Binnen de industriele stijl zijn er nog een aantal stromingen die heel ver uit elkaar kunnen liggen. Kijk bijvoorbeeld naar deze zeer ruwe industriele lampen voor buiten (1). Het is net of de lampenkappen zijn ergens in een verlaten pand gevonden en men heeft er industriele verlichting voor in de tuin van gemaakt. Deze fijner uitgewerkte industriele tuinverlichting (2) ziet er dan weer heel erg nieuw uit. En toch past ze perfect in een robuuste omgeving. Let daarom goed op voor welke vormgeving je kiest. Ontleed zorgvuldig de stijl van je woning, de materialen die er gebruikt zijn, de kleuren en dergelijke meer. Kies verlichting die daar perfect bij aansluit.

industriele verlichting voor buiten

https://nl.pinterest.com/pin/351351208420215665/

Industriele verlichting voor de tuin: eerlijk en robuust

Mensen die al wat ervaring hebben met industriele inrichting blijven erbij: industriele verlichting aanvaardt enkel eerlijke materialen: metaal, glas, beton en hout. Hout is minder geschikt voor buiten, tenzij het degelijk is behandeld. Ook nieuwe ontwerpen houden zich aan deze regels. Zo doet een gegalvaniseerde industriele lamp voor buiten het nog altijd zeer goed (3). Heb je een mooie industriele wandlamp voor buiten gevonden, maar wil je ze toch midden in je tuin plaatsen? Kies een balk in een duurzaam materiaal (beton, hout of metaal) en hang je lamp hieraan op.

industriele tuinverlichting

https://nl.pinterest.com/pin/399764904406303504/

Je industriele tuinverlichting: kopen of zelf maken?

Industriele buitenverlichting kun je kopen, zowel nieuw als tweedehands. Als je handig bent, ben je gauw geneigd om zelf wat in elkaar te knutselen. Dit kan perfect! Kijk eens naar dit voorbeeld (4): pure klasse, stijlvol en makkelijk zelf te monteren. Eén ding willen we zeker meegeven: hou het veilig! Tenslotte ben je nog altijd bezig met industriele buitenverlichting die tegen vocht en andere weersomstandigheden bestand moet zijn. Verder zijn er qua vormgeving en uitvoering geen beperkingen: laat je fantasie de vrije loop!

industriele buitenlamp

https://nl.pinterest.com/pin/444589794458902373/

Creëer een extra woonkamer

Met zorgvuldig uitgezochte industriele buitenverlichting kun je je terras of tuin heel aangenaam maken. Je creëert als het ware een extra woonruimte. (5) Kleed je nieuwe ruimte aan met een stoere tafel, industriele stoelen, planten en mooie ornamenten. Vul je verlichting aan met theelichtjes en kaarsen. Strak en industrieel mag best wel gezellig zijn. Dit wordt jouw plek waar je uren geniet met vrienden en familie!

industriele tuinlampen

https://nl.pinterest.com/pin/140315344619450416/

Share this post