LED verlichting voor buitenshuis. Waar moet je op letten?

LED verlichting voor buitenshuis. Waar moet je op letten?

Verlichting is natuurlijk niet alleen binnen erg belangrijk. Ook voor buiten kan goed licht natuurlijk niet ontbreken. Dat geldt ook voor uw voor- en achtertuin. Voldoende licht is een must-have. Niemand zit graag in het donker! Met buitenverlichting van het type LED zorg je voor de allerbeste sfeer én lichtopbrengst in je tuin, zonder teveel hoeven te betalen. Ben je bang dat er in je tuin kan worden ingebroken? Met LED verlichting zorg jij ervoor dat inbrekers sneller worden afgeschrikt. Maar het kiezen van buiten LED verlichting is toch nog best lastig. Waar moet je precies op letten? Dat lees je in dit blog!

Verschillende stijlen LED verlichting

Elk persoon beschikt over een andere smaak. Dit geldt bijvoorbeeld niet alleen voor meubilair, of het type auto dat je wilt aanschaffen, maar ook voor het type ledlampen! Kies jij voor landelijk, klassiek, modern of ga je toch liever voor industrieel? Ga je voor eenvoudig of juist een wat meer luxere uitstraling? Of ben je op zoek naar een grondspot, prikspot, wandlamp of plafondlamp? Het is allemaal verkrijgbaar bij Ledlampenkopen.nu!

Waterdicht

Wanneer je LED verlichting buiten wilt gaan aansluiten, is het natuurlijk wel verstandig om dit waterdicht te doen. Hiervoor gebruik je waterdicht aansluitmateriaal. Doordat dit materiaal gecertificeerd is met een IP68 rating weet je zeker dat jij alle LED verlichting waterdicht afsluit en dus gereed hebt gemaakt voor alle weersomstandigheden! Rubberen aansluitkabels, waterdichte kabeldozen of stekkers met randaarde. Wat heb jij nodig?

Type kleur

LED verlichting is in allerlei verschillende kleuren aan te schaffen of in te stellen. Maar wat voor lichtkleur moet je dan uitkiezen? Dat is compleet afhankelijk van je smaak. Gelukkig kunnen wij je daar wel wat tips voor geven: beschik jij over een moderne tuin of woning? Kies dan voor een wat koelere lichtkleur (bij voorkeur 3000K). Heb jij een landelijke of juist klassieke tuin of woning? Zoek dan een wat warmere lichtkleur uit (bij voorkeur tussen de 2100K en 2700K).

 

Share this post